1 napos hajó túra Atuh beachre

1 napos program

Start 08:30 – Vége 17:00

Ár:
Több, mint 30 nappal az indulás előtt: 65 USD/fő
Kevesebb, mint 30 nappal az indulás előtt: 70 USD/fő
FONTOS! A foglalásod attól kezdve lesz érvényes, amikor megérkezett hozzánk a programdíj!
Amennyiben nincs előleggel biztosítva a program, abban az esetben csak a szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

Atuh Beach

Talán a leglátványosabb program ami a környéken van! Atuh beach Penida sziget északi részén van, egy fantasztikusan szép tengerből kiálló sziklacsoport. A felmagasodó sziklákban néhol látványos átjárót vájt ki az idők során a hullámzás. Mivel igen messze helyezkedik el mindentől, ezt a területet nem nagyon látogatják a turisták, így a helyi élővilág gazdag, egy egyszerű maszkkal és pipával is csodákat látunk a víz alatt. Csak Lembongan szigeti bázisunkról érhető el ez a program!

Ellátás

Ebédelni félúton szoktunk megállni Panida sziget középső részén, a kulturált helyi étteremben a hely különlegességeit fogjuk megkóstolni.

A több fogásból álló ebéd mellé frissítőként cola, helyi tea, víz, balinéz kávé is jár.

Látnivalók

A hajó út során többször megállunk, ki tudunk menni  a partra, és látványos áramlatos szakaszok mellett is el fogunk hajózni. Mégis, talán a legérdekesebb része a túrának maga Atuh beach amihez fogható szépségű helyet nem sokat láttunk a világon! Jó esetben itt is ki tudunk jutni a partra, és felsétálhatunk a sziklafalra, hogy onnan is megcsodáljuk a tájat. Különlegesség még elnézegetni a tenger felől a helyi horgász szokásokat, nagyon ötletesen damilokat feszítenek ki az öblök főlé, ily módon remélik kifogni a méretes tonhalakat. Az út során delfinekkel is szoktunk találkozni, ők nagyon szeretnek a hajó elejénél felugrálni!

Mire lesz szükséged

Fényképezőgép, kamera..feltöltve és üres memória kártyával! De nagyon oda kell figyelni a napsütésre, mert bár a hajó fedett, de a tengerről visszaverődő sugárzás is erős! 30 faktoros krém ajánlott! Ellenzős sapka és napszemüveg nélkül el se induljunk, de a tarkónkra is érdemes bőven kenni az anyagból! E mellett törölköző, és egy jó kis vízálló papucs ami biztosan kell majd. Maszkot és pipát kapsz a hajón, de ha van sajátod ne felejtsd magaddal hozni.

A programdíj tartalmazza:
– magyar nyelvű idegenvezetés
– maszk, pipa és uszony
– ebéd és üdítő italok,
– üdítő italok a hajón
– snorkelezés a legszebb helyeken
– transfer

Professzionális Bali túravezetőnk az egész úton a legjobb személyes szolgáltatást nyújtja, privát hajóval utazunk, így az aktuális kívánságok függvényében tudunk módosítani a programban, amennyiben ezt a lehetőségek megengedik.

Kintamani tour map

Az árak tájékoztató jellegűek, bejelentés nélkül megváltoztathatók.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Helyfoglalás: +36-30-946-7282-es vagy +62 812 3888 6691-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Hier geht’s zu den Altbauwohnungen | Thanks to Webdesign Berlin, Ärzteverzeichnis and kostenlose Gutscheincodes