3 napos Lembongan sziget túra

Több indokot is fel lehet sorolni, amiért érdemes Lembongan szigetre látogatni, és ezt meg is tesszük, de mindjárt bevezetőben annyit: A sziget egyszerűen varázslatosan gyönyörű!

3 nap 2 éjszaka Lembongan szigeten

Start 08:30 – Vége 17:30

Ár:
Több, mint 30 nappal az indulás előtt: 170 USD/fő
Kevesebb, mint 30 nappal az indulás előtt: 175 USD/fő
FONTOS! A foglalásod attól kezdve lesz érvényes, amikor megérkezett hozzánk a programdíj!
Amennyiben nincs előleggel biztosítva a program, abban az esetben csak a szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

Nusa Lembongan (Lembongan sziget) Bali fővárosától megközelíthető gyorshajókkal, napi több járat is indul ide. Mintegy 20-25 perc alatt át lehet érni a szigetre, a 3 napos programot azoknak érdemes választani, akik egy igazán vadregényes, idillikus helyen kívánják tölteni vakációjuk egy részét, és szeretnék kicsit jobban megismerni Lembongan és Ceningan szigetét. Véleményünk szerint érdemes a 3 napos programot választani, pihentetőbb és több élményt ad a kicsit kapkodós 1 napos programnál.

Nusa Lembongan közvetlen szomszédja egy egészen kicsi sziget, Nusa Ceningan, amelyre egy keskeny függőhídon keresztül lehet eljutni. Ez a híd igen keskeny, még a motorosok is csak nehezen férnek el egymás mellett.

Nagyon népszerű mindkét sziget a szörfösök és búvárok között, de mindenki számára lebilincselő látványosság a szigeteket körül ölelő korallzátony rendszer.

Az  érintetlen trópusi sziget  legmagasabb pontja 50 méter tengerszint feletti magasságban van, az átlagos csapadékmennyiség mintegy 1000 mm évente. Kicsi a hőingadozás,  30 Celsius fok körül van a nedves és a száraz évszakban egyaránt. A rosszul betonozott utak keskenyek és rossz minőségűek, ráadásul még kanyargósak is, de éppen ez adja meg a varázsát a helynek.  A helyi lakosok rendkívül segítőkészek és barátságosak, nem lehet elmenni egymás mellett köszönés nélkül!

Több rendkívül látványos pontja is van a szigeteknek, megemlítjük a „Secret Manta Point”-ot, ugyanis sokszor lehet itt hatalmas ördögrájákkal találkozni. A Wall Point-nál gyönyörű korallokat és elég sok különböző trópusi halat is láthatunk. A korall szépsége összemérhető volt a Nagy Korallzátonyéval. Dream beach egy meredek sziklafalakkal határolt gyönyörű öböl, porcukorszerű homokkal és kristálytiszta kék vízzel.

Nusa Lembongan északkeleti sarkát jelentős Mangrove erdő borítja. Ezt mindenképp meg kell látogatnunk, a helyi halászok kis hajóikkal rendkívül ügyesen lavírozva hatolnak be keskeny csapásokon az áthatolhatatlan dzsungelbe, sőt a hajókból kiszállva keskeny padlókon végig lépdelhetünk ott, ahová ember ritkán juthat el.

Méltán híres a Blue Lagoon, itt hihetetlenül kék a víz, az óriási óceáni hullámok játékát sosem lehet megunni! A sziklákra épített teraszokon csodálhatjuk a látványt, és fogyaszthatjuk el a rendkívül ízletes helyi ételeket.

Underground House: Gala-Gala – Egy Byasa nevű férfi saját maga által épített föld alatti házban élt 1961-1976 között. Csupán kalapács, véső, és az intuíció állt rendelkezésére, hogy kivájja ezt az egyedülálló barlanglakást. Az 500 négyzetméteres üregnek több bejárata, ablaka és szellőzője van, kicsit szorongásos odabent lenni, de mindenképp érdemes megnézni, még kívülről is igen érdekes hely!

Az egész utazásunk Lembonganon mintha egy pillanat alatt lezajlana, itt megvalósulnak a gyermekkori álmok, bár csak egy villanás az egész, de az a szép benne, hogy mégis tele van érzelmekkel, élményekkel és tapasztalatokkal, ami mindörökké megmarad.

Szállásunk Lembongan szigeten:
Secret Point Huts – Saját tengerparttal rendelkező, kicsi, családias hangulatú tiszta szállás, wifi, meleg víz, légkondi van. Mi is itt lakunk.

Fotókat legutóbbi Bali-szigeteki túránkról itt találsz.

A túrák időpontjai:
2015. október 1 – 2016. április 30 között

FONTOS! 

Magyar túra vezető a helyszínen tartózkodik ez idő alatt.

Árak:
A 3 napos program ára 175 USD/fő
Az ár tartalmaz:
2 éjszaka szállást *** hotelben reggelivel
Bali -Lembongan-Bali transzferek (autó és hajó) díjat, 3 órás hajós program snorkelezéssel  a korallzátonyoknál, 2 órás hajós kirándulás a mangrove erdőbe, moped bérlés 1 napra, belépők a felsorolt területekre és látványosságokhoz, snorkel felszerelést (uszony, maszk, snorkel) magyar nyelvű idegenvezetést.

Külön fizetendő:
– baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás;
– fakultatív útlemondási biztosítás (5%);
– merülésvezetési díj (amennyiben szükséges): 8 Euró/merülés
– esetleges egyéb fel nem tüntetett költségeket

Fakultatív programlehetőségek:
– búvárkodás – 45 USD/fő/merülés
– szörfözés
– körutazás a szigeteken
– bevásárlás
– masszázs
– strandolás, pihenés a parton

Professzionális Bali túravezetőnk az egész úton a legjobb személyes szolgáltatást nyújtja, kényelmes, privát légkondicionált autóban és privát hajóval utazunk, így az aktuális kívánságok függvényében tudunk módosítani a programban, amennyiben ezt a lehetőségek megengedik.

Lembongan tour map

A túra minimum létszáma 5 fő.

Az árak tájékoztató jellegűek, bejelentés nélkül megváltoztathatók.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Helyfoglalás: +36-30-946-7282-es vagy +62 812 3888 6691-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung online finden | Thanks to günstige Homepage erstellen, Ärztesuche and Hier geht’s zu den Gutscheinen