Alapfokú búvártanfolyam

Open Water Diver tanfolyam

Itt az ideje, hogy belemerülj az Open Water Diver tanfolyamba, a világ legnépszerűbb búvárprogramjába! Ez a belépőjegyed az életre szóló intenzív kalandokhoz, azzal a búvártársasággal, amelyik az elmúlt 20 évben a búvárközösség számára több ezer búvárt képezett. Kikapcsolódás és kaland gyermekeknek és felnőtteknek. Minimális életkor 10 év. Nincs szükség előzetes ismeretekre, itt mindent megmutatunk neked!

Miért válaszd az Open Water Diver tanfolyamot?
Ha rendelkezel az Open Water Diver minősítéssel, a világon legszélesebb körben elismert és tisztelt besorolással, jogodban áll merülőtárssal, hivatásos búvártól függetlenül búvárkodni. Ha már kipróbáltad a merülést és tetszett, itt az ideje, hogy tovább lépj és megszerezd az alapfokú minősítést. Búvárközpontunk legfőbb célja, hogy a  tanfolyam szórakoztatóan és kényelmesen tanítsa meg a biztonságos merüléshez szükséges részletekre. Minden tanfolyamhoz van otthon tanulós tananyag az elmélet kényelmes elsajátításához, akár könyv, DVD, de 2015-től már online tananyag is rendelkezésre áll! A nyíltvizi merülések előtt az oktatóval átbeszélitek az elméletet, majd irány a víz!

Ajánlott merülőhelyek: Neufeld See, Traunfall, Traunsee, Copacabana, Y-40 medenceGörögország-Sarti, Egyiptom-Dahab, Egyiptomi hajós szafarik…

Mit kell tenned a kezdéshez?
Az Open Water Diver kártyát gyakorlatilag mindenki megszerezheti, aki jó egészségi és megfelelő erőnléti állapotban van, és otthonosan mozog a vízben. Ha 10 és 15 év közötti az életkorod, vagy ilyen korú gyermekeid vannak, a Junior Open Water Diver programban vesztek részt.

  • Minimális életkor: 10 év
  • Jártasság az úszásban
  • Kitöltött és aláírt Nyilatkozat

Mit fogsz csinálni?
Az Aquanaut Búvárklubnál az Alapfokú tanfolyam több szimpla tanfolyamnál. Játékos feladatokon át személyre szabottan ismerkedsz meg az alapokkal, miközben érdekes eszközöket ismersz meg a mély medencében kiépített pályán. Mindemellett rólad készített fotókkal tesszük hatékonyabbá és emlékezetessé az eseményeket.  A tanfolyam során meg fogod tanulni a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszereléseket és búvártechnikákat is.

A minősítés megszerzéséhez 2 úszómedencei merülésen és 4 nyíltvizi  (tengeri vagy tavi) merülésen fogsz részt venni, tapasztalatot és élményt szerezni. Mindeközben az elméleti képzést könyvből, vagy online tanulod meg, saját időbeosztásodnak megfelelően, majd oktató előtt írt teszt zárja ezt a részt.
Lényeg az ÉLMÉNY!

Mennyi időt vesz igénybe?
Az OWD programok teljesítményen alapulnak. Úgy haladsz előre, ahogy be tudod mutatni a tanfolyami készségek hibátlan elsajátítását. Ez lehetővé teszi, hogy a neked megfelelő ütemben haladj, és ideális esetben akár néhány nap alatt, vagy neked megfelelően több hét alatt végezd el a tanfolyamot.

Az egész család számára kitűnő hétvégi program!

Mennyibe kerül?
A tanfolyam ára 79.000.-Ft, amely összeg tartalmazza a medencés merülések és hazai nyílt vízi vizsgamerülések költségeit, a felszerelést (kivéve: maszk, snorkel, uszony) és az elméleti vizsgadíjat.
Az online tananyag/könyv, online 1 éves merülési napló és az online minősítő kártya díja 80 euro.
Ha plasztik kártyát is igényelsz annak ára plusz 30 euro.
Mire lesz szükség?

  • Online tanuláshoz egy kód a búvárbázistól, vagy
  • OWD könyv
  • OWD DVD
  • Merülési napló + matrica

Hová indulhatsz innen tovább?
Amint befejezted az OWD tanfolyamot, folytathatod a kalandokat a Haladó, vagy Specialitás programmal, a víz alatti világ felfedezésének következő lépésével.
Haladó tanfolyam
Stress and Rescue Specialitás
Nitrox Specialitás
Deep Specialitás
Perfect Bouyancy Specialitás
Navigation Specialitás
Sidemount Diving Specialitás
Dry Suit Specialitás
Wreck Specialitás
Extended Range Advanced Nitrox
Extended Range Technical Foundation Specialitás

Amennyiben érdekel a víz alatti világ működése-védelme, akkor az alábbi Specialitás tanfolyamokat ajánljuk figyelmedbe:
Fish Identicication Specialitás
Shark Diving Specialitás
Underwater Naturalist Specialitás
Ecological Diving Specialitás
Coral Reef Ecologist Specialitás
Science of Diving Specialitás

4 választható Specialitás és Stressz and Rescue Specialitás tanfolyam elvégzését követően megkapod a Master Diver minősítő kártyát ami a hobby búvárkodás csúcsát jelenti! De elindulhatsz a hivatásos tanfolyamok felé és lehetsz Divemaster, majd ezt követően Instructor is.

Térj be hozzánk és kezd el a tanfolyamot még ma, hogy hamarosan Te is részese lehess a hazai és külföldi túra résztvevőinek.

Jelentkezem a tanfolyamra/további kérdéseim vannak…

Érdeklődni a +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen lehet.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung.name | Thanks to Web Agentur Berlin, Ärzteverzeichnis and Gutscheincodes