Aquaworld Vízibirodalom

Medencés foglalkozások hétköznap és hétvégén, kezdőknek és haladóknak az AQUAWORLDBEN. (Részleteket lásd alább)

Programok, árak:
Nem búvároknak:
Próbamerülések (Fedezd Fel a Felszereléses Könnyűbúvárkodást 10-60 éves korig) – 12.500.-Ft/fő
Próbamerülések gyermekeknek (Játékos Búvároktatás Gyermeknek 8-12 éves korig) – 12.500.-Ft/fő

Képzett könnyűbúvároknak:
Alapfokú tanfolyamokhoz szükséges uszodai merülések lebonyolítása
– Specialitás/Haladó tanfolyamokhoz szükséges uszodai merülések lebonyolítás
– Speciális felszerelések kipróbálása
– Gyakorlás / Felfrissítő merülések minősített búvároknak – 7.500.-Ft/fő
A programdíj tartalmazza: 1 töltött palackot és ólmot.
A búvár belépő a helyszínen fizetendő (2500.-Ft/fő – 3 óra).
Részletekért érdeklődj a lenti telefonszámon, vagy email címen.
Búvárkodás a medencében!

Szeretnénk megismertetni egy olyan világgal, amelyet biztosan közelről ismersz, de eddig nem szántad el magad egy közelebbi “látogatásra”!

Manapság már nyugodtan elmondhatjuk, hogy a víz alatti világ megismerése egyáltalán nem kíván nagy felkészültséget, nem a “kiváltságosok” számára fenntartott dolog megtudni milyen csodálatos érzés a súlytalan lebegés vagy a felszerelések, maszk, légzőpipa használata. Foglalkozásaink során ismeretségeket köthetsz más vizet kedvelő emberekkel, kapcsolatokat teremthetsz! Amennyiben már képzett könnyűbúvár vagy, nyugodtan elhozhatod ismerősödet, rokonadat! Számukra olyan uszodai programokat, elfoglaltságot ajánlunk, amelyek segítségével a család közösen hódolhat a víz szeretetének!

Megismerkedhetsz azzal, milyen egy búvármaszkkal benézni a víz alá, esetleg alámerülni és úszni a víz alatt, de akár azt is kipróbálhatják milyen könnyűbúvár felszereléssel merülni! Gyermeked/gyermekeid is biztosan szeretnének lehetőséget kapni arra, hogy játékos körülmények között bepillantást nyerjenek abba a világba, amelyből mi, mint végzett könnyűbúvárok, már nagyon sok élményt kaptunk. Az uszodában a gyermekek biztonságos körülmények között tölthetik szabadidejüket, örökre szóló barátságot kötnek egymással és a vízzel, magabiztosabbak lesznek, nő a vízbiztonságuk.

E mellett lehetőséged van felfrissíteni a tudásodat, növelheted következő évi merüléseid biztonságát, és ezek a foglalkozások kifejezetten érdekesek. Alkalmad lehet itt kipróbálni a legmodernebb felszereléseket, melyek segítségével a merülések más dimenzióit fedezheted fel. Ilyen csodálatos felszerelés a Rebreather (Újralégző), melynek segítségével hangtalanul és buborékmentesen lehetsz a víz alatt akár több órán keresztül. Nagyobb területet fedezhetsz fel és kevésbé fárasztó a merülésed, ha tudod kezelni a DPV-t (Vízalatti vontató), és szórakoztatóbb/biztonságosabb a vízalatt töltött idő, ha társadról is tudsz mindent, amennyiben UWC-t (Vízalatti kommunikátor) használsz.. A búvárkodás egy különleges felszerelését az úgynevezett; szárazruhát is felpróbálhatod. Később, uszodai tapasztalataidat felhasználva természetesen specializálódhatsz is bizonyos területekre.

JÁTÉKOS BÚVÁROKTATÁS GYERMEKEKNEK

A gyermekek számára kifejlesztett program egy izgalmas, víz alatti aktivitással teli bevezetés a búvárkodás világába, amely lehetőséget ad a gyermekeknek, hogy víz alatt ússzanak és kalandot, felfedezést és izgalmakat éljenek át. A szülők vagy gyámok olyan strukturált programba vezethetik a gyermekeiket, mely lehetővé teszi, hogy gyermek barátokat szerezzen, fejleszthesse vízbiztonságát, tanuljon a vízi világról és sok jó és nemes szórakozáshoz juthasson.

A tanfolyam lehetőséget ad gyerekek számára, hogy kipróbálják a víz alatti lélegzést. Játékos vetélkedőkkel ( pl. pénzfelhozatal, versenyúszás stb. ) fokozatosan a megismerjék a légzőkészülékes merülés világát. A kicsik is kapnak valódi búvárfelszerelést, kis ruhát, kis palackot, nagy élményt! Gyermek centrikus oktatóink ügyelnek arra, hogy színessé, vidámmá tegyék a foglalkozást a gyerekek számára.

Szigorú felügyelet mellett a résztvevők sekély védett vízben, légzőkészülékkel úszkálnak pusztán játékból. A színes emblémák, matricák, törülközők és játékok, valamint a jellegzetes elismerő minősítés és kártya teszik emlékezetessé az élményt.

PRÓBAMERÜLÉSEK FELSZERELÉSSEL

A bemutató próbamerülés célja, hogy a nem búvár közönséget egy biztonságos, szabályozott és élvezetes foglalkozáson bevezesse a búvárkodásba, és eloszlassa a búvárkodás körüli mítoszokat. Alkalmat biztosít a nem búvároknak arra, hogy úszómedence biztonságos védett vizében légzőkészülékkel merülhessenek. Az élményprogram kellemes és izgalmas módon mutatja be a búvárkodást. A kényelem, a biztonság és az összetartozás érzésének felkeltésével  segít legyőzni a légzőkészülékes búvárkodással kapcsolatos téves nézeteket.

Eloszlatja a légzőkészülékes búvárkodással kapcsolatos tévhiteket azzal, hogy lehetővé teszi az embereknek, hogy saját maguk próbálják ki azt. A program bemutatja az alapvető biztonsági információkat, és aztán lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy légzőkészülékkel merüljenek szoros felügyelet mellett védett vízben.

Gyere MOST, hogy megtudd, milyen könnyű és szórakoztató is lehet ez az izgalmas kedvtelés.

SPECIALITÁSOK (Különleges búvárfelszerelések használata)

DPV: víz alatti vontató. 

Segítségével Supermanként száguldozva könnyedén tehetsz meg nagyobb távolságokat anélkül, hogy levegőfogyasztásod megnőne! Az uszodában megtanítunk különleges trükköket, melyek segítségével könnyedén hajthatsz végre egy orsót, hátra szaltót, éles kanyart vontatód segítségével. Ezt a későbbiekben jól tudod hasznosítani nyíltvízi merüléseid alkalmával, mely által hatékonyabbá válik merülésed.

Rebreather: újralélegző készülék

Általa megismerkedhetsz egy különleges merülési formával, mely lehetővé teszi, hogy a merülés határait kitolva hangtalanul akár egy delfin merülj. Megtanítunk arra, hogy ezt a különös bánásmódot igénylő készüléket hogyan szereld össze, hogyan tartsd karban és milyen biztonsági szempontokat kell figyelembe venned. A készülék előnyei: hosszabb merülés, könnyebb felszerelés, hangtalan.

PPB: tökéletes lebegőképesség beállítása

Segítségével elsajátíthatod a tökéletes lebegőképesség beállítását, mely által hatékonyabbá teheted merülésedet. A helyes lebegőképesség elsajátítása fontos, általa kisebb erőkifejtésre lesz szükség, mely által csökken a levegőfogyasztás, viszont nő a merülés ideje. Továbbá jobban tudunk ügyelni és figyelni az élővilágra. biztonságosan tudunk roncsban, barlangban merülni.

UWC: víz alatti kommunikátor

Ez egy, a teljes arcot fedő maszkba szerelt rádió, melynek segítségével a búvárok egymás között és a felszínnel képesek kommunikálni a merülés alatt. Nagyon jópofa dolog végig kommentálni a merülést, illetve tájékoztatni a felszínt az odalenn történt dolgokról (pl.: kedveseddel beszélni a mélyből, miközben egy muréna úszik körülötted).

 

SZINTENTARTÓ ÉS FELFRISSÍTŐ GYAKORLATOK

Uszodai gyakorlás: azoknak a búvároknak, kik fel akarják frissíteni tudásukat, illetve azok részére kik nagyon hosszúnak találják a téli hónapokat merülések nélkül. Lehetőség van arra, hogy felkészüljenek a nyári hónapokra, tökéletesítve tudásukat mely után a várt merüléseket biztonságosan hajthatják végre. A foglalkozásokon átismételheted a gyakorlatokat és újra ismerkedhetsz a felszereléssel, mindezt egy oktató segítségével.

Stresszoldó Tréning

A Technikai Továbbképzés, próbamerülések, alap és haladó tanfolyamok felnőtteknek és gyermekeknek, vetélkedők, speciális eszközök kipróbálása (DPV/Full Face/Rebreather/Dry ruha), csúszkálás, hosszabb kihagyás vagy komolyabb búvártúra előtt is javasolt. Kikapcsolódás gyermekeknek és felnőtteknek. És mindez Budapesten!

OPEN WATER DIVER (Alapfokú Búvártanfolyam)

Szórakozás az első naptól kezdve! Merülj ma!

Kezdd a kalandot azzal, hogy még ma merülsz! Vagy kezdd otthon, amikor ráérsz, az Open Water Diver videóval és kézikönyvvel, vagy a multimédiás CD-ROM-mal. Sajátítsd el a program anyagait saját tempód szerint, aztán találkozz Instructor-oddal. A program nagy rugalmasságot kínál, a te ütemterved szerint dolgozunk. Az Open Water Diver a világ legnépszerűbb búvárprogramja és belépőjegy egy életre szóló intenzív kalandhoz. Megtanulod a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, a felszereléseket és a technikákat. Emellett gyakorlod a készségeket úszómedencei, vagy ahhoz hasonló vízben; és tapasztalatot szerzel több, Instructor-ral végrehajtott nyíltvízi merülés során.

A légzőkészülékes búvárkodást szinte mindenki megtanulhatja, aki jó egészségnek és viszonylagos erőnlétnek örvend. Az Open Water Diver programot már 12 évesek is elvégezhetik, és junior-minősítést kaphatnak, amíg be nem töltik 15. életévüket.

      – Szerezd meg a világszerte elismert Open Water Diver kártyát

      – Ez a belépőjegyed a kivételes búvárkalandokhoz

      – Találkozz emberekkel, juss el különböző helyekre, csinálj sok mindent a víz alatt

      – Alkalmazd a megtanult készségeket még fejlettebb búvárprogramoknál

Fotókat legutóbbi foglalkozásokról itt nézhetsz meg.

Foglalkozások időpontjai megbeszélés alapján.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Érdeklődni a +36-30-946-7282-es telefonszámon vagy az info@aquanaut.hu email címen lehet.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung | Thanks to professionelle Website erstellen, www.meinarzt.info and www.gutscheingirl.de