Atomic SubFrame ARC maszk

Atomic SubFrame ARC

A legerősebb és legelpusztíthatatlanabb kétlencsés maszk.
Az Atomic Aquatics SubFrame Maszk tartósságára jellemző, hogy élettartam garanciával rendelkezik a keret törésre vonatkozóan. Az erő abból adódik, hogy a belső keret (subframe) közvetlenül a szilikon gumiszoknya felszíne alá van rögzítve öntött technikával (jogvédelem alatt). Ez a „subframe” (alkeret) hihetetlenül nagy erőt és ellenállóképességet biztosít, valamint segítségével kiküszöbölhető a többi maszknál meglévő terjedelmes külső keret. Egy rozsdamentes acél rögzítőelem tartja helyükön a lencséket és biztosít fokozott szilárdságot a maszk orrnyereg részén. A nagy látómező és a jó illeszkedés jól kiegészíti a funkció, a stílus és a tartósság kombinációját (7,181,778 sz. USA szabadalom)

Tükröződésmentesítő rétegek (Anti-Reflective Coatings)

Az ARC lencse technológia magasabb szintre emeli az UltraClear technológiát.
Atomic Aquatics annak érdekében fejlesztette ki az ARC technológiát, hogy csökkentse a fény visszatükröződését, ezáltal növelje a búvár szeméhez eljutó fénymennyiséget. Az eredmény egy lényegesen nagyobb, 98 %-os fényáteresztés, ellentétben a piacon kapható maszkok többségénél használt hagyományos zöldes „float” üvegek 14 %-on felüli fényelnyelésével.

Mit jelent az ARC lencse technológia?
Az Anti-Reflective Coating vagy “ARC” az UltraClear lencsék mindkét oldalán alkalmazott  többrétegű fémoxid-bevonási folyamat. Ennek eredményeként több fény jut be a maszkba, mivel a lencse külső és belső felületén is csökken a fény visszatükröződése. A fémoxid réteg csupán néhány mikron vastagságú.

Miért van szükség ARC technológiájú lencsékre?
A konkurrencia hagyományos „zöld float üvegű” maszk lencséi a fény 4-14 %-át is visszatükrözhetik vagy elnyelhetik. Az ARC technologiájú lencsék különösen fontosak a víz alatt a készülékes búvárok számára, hisz a környező víz igen gyorsan elnyeli a fényt.

Mi az előnye a búvárok szémára az ARC-nek a víz alatt?
• Nagyobb látásélesség. Tisztább a látás a víz alatt, a távoli tárgyak élesebbek és jobban láthatóak.
• Fokozott kontraszt és tisztaság.
• Csökkenti a szem megerőltetését, a vakítást, valamint a szellemkép képződést a lencse látófelületén.                             • Nélkülözhetetlen éjszakai merülés esetén, korlátozott látási viszonyok között vagy víz alatti fényképezés során.

Választható színek: fekete, átlátszó

Ára: 41.690.-Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról érdeklődj.

Információ kérés, rendelés leadása

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung online finden | Thanks to Webdesign Berlin, Ärzteverzeichnis and kostenlose Gutscheincodes