Atomic SubFrame maszk

 

A legerősebb és legelpusztíthatatlanabb kétlencsés maszk.
Az Atomic Aquatics SubFrame Maszk tartósságára jellemző, hogy élettartam garanciával rendelkezik a keret törésre vonatkozóan. Az erő abból adódik, hogy a belső keret (subframe) közvetlenül a szilikon gumiszoknya felszíne alá van rögzítve öntött technikával (jogvédelem alatt). Ez a „subframe” (alkeret) hihetetlenül nagy erőt és ellenállóképességet biztosít, valamint segítségével kiküszöbölhető a többi maszknál meglévő terjedelmes külső keret. Egy rozsdamentes acél rögzítőelem tartja helyükön a lencséket és biztosít fokozott szilárdságot a maszk orrnyereg részén. A nagy látómező és a jó illeszkedés jól kiegészíti a funkció, a stílus és a tartósság kombinációját (7,181,778 sz. USA szabadalom)

Kompakt hordtáska

Az Atomic Frameless maszkok kompakt hordtáskában vásárolhatók meg. A táska színe összhangban van a maszk szoknyájának színével: átlátszó vagy fekete. Az exkluzív alacsony profilú utazótáskák feleannyi helyet foglalnak el, mint a hagyományos maszktartó dobozok. Mind a SubFrame, mind a Frameless Atomic Mask modellek laposra összehajtva tárolhatók akár egy zsebben, akár a hordtáskában. A táskák külön is megvásárolhatók.

Kapható Standard és Medium méretben

Az Atomic SubFrame maszkok szabvány és közepes méretben kaphatók. A közepes méretű maszkok szoknyája a keskenyebb arcformához igazodik, minden egyébben azonos a standard modellel.

A szabadalmazott Atomic SubFrame maszkok optikai minőségő UltraClear lencsékkel rendelkeznek.
A SubFrame a legerősebb és legelpusztíthatatlanabb keret, mely törésre vonatkozó élettartam garanciával rendelkezik.

Atomic optikai lencsék

A SubFrame-hez választható. Precíziósan csiszolt optikai lencsék rendelhetők  -1.0 és -8.0 dioptria között, 0.5 dioptriás fokozatonként. A lencséket gyárilag kell beilleszteni.

ULTRACLEAR lencsék

Mind az Atomic Frameless, mind pedig a SubFrame modellek olyan kialakítással rendelkeznek, ami korábban nem fordult elő a búvármaszkok esetén. Ennek neve UltraClear lencse, ami a rendkívüli tisztaságot jelöli.

Mi teszi különlegessé az UltraClear technológiával készült lencséket? Észrevetted már, hogy a normál búvármaszkok üvegeiben helyenként zöld elszíneződés látható? Ahhoz, hogy ezt észrevedd, helyezd a mostani maszkodat egy fehér papírra és magad is megfigyelheted. A  zöld elszíneződés a kevésbé jó minőségű „float” vagy ablaküvegekben található vasszennyeződés következménye. Ezek a zöld foltok eltorzítják a színeket és némileg elnyelik a fénysugarakat is.

Ultra Clear egy új és izgalmas optikai minőségű üveg; kivételes tisztaságú, nagy fényáteresztő képességű, színtorzítás-mentes. Az UltraClear lencsék kivételesen nagy fényáteresztő képessége, valamint a torzítás hiánya a lehető legtöbb fényt biztosítja az élesebb látáshoz, főleg a víz alatti rosszabb fényviszonyok között.

SubFrame Maszk tulajdonságai

• Egyedülálló tartósság és törésállóság
• Optikai minőségű, torzításmentes UltraClear lencsék
• Külső keret nélküli, hidrodinamikai kialakítás
• Kivehető lencsék, melyek helyett optikai lencsék rendelhetők
• Széles látómező és alacsony légtér
• Remek illeszkedés az arcformához
• Nyomógombos pántkioldás
• Átlátszó vagy fekete szilikon gumi, színes betétekkel
• Kapható ARC technológiájú lencsékkel

Választható színek: fekete-fekete, fekete-kék, fekete-sárga, fekete-rózsaszín, fekete-lila, átlátszó-fekete, átlátszó-kék, átlátszó-sárga, átlátszó-rózsaszín, átlátszó-lila

Ára: 34.490.-Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról érdeklődj.

Információ kérés, rendelés leadása

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung online finden | Thanks to günstige Homepage erstellen, Hier geht’s zum Ärzteverzeichnis and Hier geht’s zu den Gutscheinen