Bakas elefántolás, orángután simogatás és Kusamba strand túra

1 napos program

Start 08:30 – Vége 20:00

Ár: 90 $

 

A NAP 1. PROGRAMJA:

Klungkung helyi piac

Színes, büdös, kaotikus és valós. Egy igazi látványosság, hogyan élnek  a balinézek! Imádtam minden másodpercét ennek a kalandnak, amikor bemutatták nekem először ezt a hatalmas piacot, amihez foghatót keveset láttam eddig a világon. Van itt minden amire egy balinéz családnak szüksége lehet, zöldség, gyümölcs, edények és húsáru, de persze egyéb nélkülözhetetlen dolgot is beszerezhetünk itt, mint például a házi papagáj és a harci kakas. De utcai ezüstművest és cipészt is láthatunk munka közben, és mindezt valószínűleg egyedüli fehér emberként, hiszen itt még nem jelentek meg a turisták. Kihagyhatatlan program, már csak azért is, mert rendkívül barátságosan fogadnak mindenkit, nem gond, ha csak kóstolni, vagy éppen nézelődni szeretnél.

Útközben megfigyelhetjük a rizsföldeket, chili ültetvényeket, és a különböző virágokkal átszőtt templomokat.

A NAP 2. PROGRAMJA:

Bakas elefánt és orangután állatpark

Ez az állat és növény park ad otthont néhány elefántnak és Orangután mellett sok egyéb állatnak. Maga a park nem túl nagy, de varázslatos hely, de itt valóban tudunk elefántozni és orangutánt simogatni, és mindezt megfizethető áron, kellemes körülmények között tudjuk megtenni. A bátrabbak egy ösvényen lesétálhatnak a dzsungel mélyén fekvő folyóhoz is.

Számunkra a legnagyobb élményt természetesen a kicsi orangutánok kézbevétele jelentette, hiszen erre nem nagyon van lehetőségünk máshol.

A NAP 3. PROGRAMJA:

Kusamba – fekete homokos strand

Kusamba Beach egyik kedvenc látványossága Balinak, fekete, vulkáni homokos tengerpartjával, a helyi halászok tradicionális hajóival festői látványt nyújt. Nusa Penida szigetét teljes egészében láthatjuk innen. Kusamba maga a csoda a fröccsenő hullámokkal, trópusi hangulatával, a lágy tengeri szellővel.

A halpiac ezen a helyen általában 10 órától délután 4 óráig van nyitva. A szorosban, Bali és Nusa Penida sziget között rengeteg a hal, így gyakran látunk fehér vitorlákkal suhanó halászcsónakokat a tengeren az egész Kusamba strandon. Mintegy 40 halász család él itt, akik a hagyományos só készítő eljárásokkal egészítik ki keresetüket.

A NAP 4. PROGRAMJA:

Goa Lawah templom és Denevér barlang

Ez a templom egyike a 9 szent templomnak Bali szigetén. A helyiek jellemzően ott építenek templomot, ahol valamiféle természeti látványosság, érdekesség van jelen. Ebben az esetben a templomot a közeli barlangban ezrével lógó denevérek, és az azokat szívesen fogyasztó mitikusnak mondható szent kígyók tiszteletére építették a XI. században. A természetes hasadék Balinéz neve a  “Goa”, azaz “barlang” és “Lawah”, azaz “denevér szavakból adódik. “

Érdemes az esti órákban meglátogatni a templomot és a barlangot, mivel sötétedéskor kiözönlő denevérek félelmetes szép látványt nyújtanak. A hagyomány szerint a levegőből ránk pottyant denevér ürülék nagy szerencsét hoz ránk!

A programdíj tartalmazza:
– magyar nyelvű idegenvezetés
– transzfer
– belépők

Professzionális Bali túravezetőnk az egész úton a legjobb személyes szolgáltatást nyújtja, kényelmes, privát légkondicionált autóban és privát hajóval utazunk, így az aktuális kívánságok függvényében tudunk módosítani a programban, amennyiben ezt a lehetőségek megengedik.

Az árak tájékoztató jellegűek, bejelentés nélkül megváltoztathatók.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Helyfoglalás: +36-30-946-7282-es, +62 812 3888 6691-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung | Thanks to Web Agentur Berlin, www.meinarzt.info and kostenlose Gutscheincodes