Nusa Dua túra – Vacsora Jimbaranban a tengerparton (önköltséges)

Fél napos program

Start 13:00 – Vége 21:00

Ár: 65 $


Egyedi kínai templom balinéz stílusban

Csodálatos üvegfestmények, szobrok és varázslatos balinéz hangulat ötvözi ezt a helyet ami a világon egyedülálló a maga nemében.

5 templom

Nagyon különös módon a muszlim, a keresztény, a buddhista, a protestáns és a hindu templom egymás mellett helyezkedik el.

Az Indonéz kultúra szerves része, hogy a különböző vallások kölcsönösen elfogadjá egymást, ahogy ez az Indonéz címerben a Garuda madár lába alatt fel is van tüntetve. (A különbözőségek együtt élése)

Garuda Wisnu Kencana Cultur Park

Különböző kulturális programok 1 helyen!

Helyi táncok bemutatása, óriási, csodálatos szobrok, bevásárló helyek és egyéb látványosságok szórakoztatják az ide látogató turistákat.

Uluwatu Templom

Varázslatos naplemente, a szikla tetejéről lenyűgöző kilátás nyílik Bali legendás szörf beacheire.

A tényleges fénypontja a túrának az Uluwatu templom, az egyik leglátványosabb hindu templomok egyike Bali tengerpartján.
A 11. században, épült gyönyörű templom egy 90 méteren magasodó mészkő sziklán van az Indiai-óceán felett.

Vacsora Jimbaranban (önköltséges)

Egy kis halászfaluba látogatunk a híres Jimbaran beachre, ahol a tengeri vacsorát szolgálnak fel, közvetlenül a tengerparton, fenséges naplementével a háttérben.

A programdíj tartalmazza:
– magyar nyelvű idegenvezetés
– transzfer
– hűtött üdítők
– WIFI
– belépők

Professzionális Bali túravezetőnk a programokon a legjobb személyes szolgáltatást nyújtja, kényelmes, privát légkondicionált autóban utazunk, így az aktuális kívánságok függvényében tudunk módosítani a programban, amennyiben ezt a lehetőségek megengedik.

Uluwatu tour map

Az árak tájékoztató jellegűek, bejelentés nélkül megváltoztathatók.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Email címünk:
ilovebalicenter@gmail.com

Telefonszámunk :
+62 812 3888 6691
(Ha van viber alkalmazásod +62 812 3888 6691-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk. Ne felejtsd el az idő eltolódást, itt 7 órával több van, mint otthon!)

Powered by WordPress | Theme Designed by: www.altbauwohnung.name | Thanks to Web Agentur Berlin, Hier geht’s zum Ärzteverzeichnis and Hier geht’s zu den Gutscheinen