Búvároktatás gyermekeknek

Junior Open Water Diver tanfolyam

Itt az ideje, hogy belemerülj a Junior Open Water Diver tanfolyamba, a világ legnépszerűbb búvárprogramjába! Ez a belépőjegyed az életre szóló intenzív kalandokhoz, azzal a búvártársasággal, amelyik az elmúlt 20 évben a búvárközösség számára több ezer búvárt képezett. A tanfolyam során ugyan azokat az elemeket fogod megismerni és gyakorolni, mint a felnőttek, kicsit több víz alatti játékkal és fokozott ellenőrzéssel, és a végén teljes értékű búvár leszel. Ez a tanfolyam egy szórakoztató kaland a fiataloknak.

Minimális életkor 10 év. Nincs szükség előzetes ismeretekre, itt mindent megmutatunk neked!

Miért válaszd a Junior Open Water Diver tanfolyamot?

Ha rendelkezel az Open Water Diver minősítéssel, a világon legszélesebb körben elismert és tisztelt besorolással, jogodban áll merülőtárssal, hivatásos búvártól függetlenül búvárkodni. Ha már kipróbáltad a merülést és tetszett, itt az ideje, hogy tovább lépj és megszerezd az alapfokú minősítést.

Búvárközpontunk legfőbb célja, hogy a  tanfolyam szórakoztatóan és kényelmesen tanítsa meg a biztonságos merüléshez szükséges részletekre. Minden tanfolyamhoz van otthon tanulós tananyag az elmélet kényelmes elsajátításához, akár könyv, DVD, de 2015-től már online tananyag is rendelkezésre áll! A nyíltvizi merülések előtt az oktatóval átbeszélitek az elméletet, majd irány a víz!

Mit kell tenned a kezdéshez?

A Junior Open Water Diver kártyát gyakorlatilag mindazok megszerezhetik, akik 10 és 15 év közötti az életkorban vannak.

  • Minimális életkor: 10 év
  • Jártasság az úszásban
  • Kitöltött és aláírt Nyilatkozat

Mit fogsz csinálni?

Az Aquanaut Búvárklubnál az Alapfokú tanfolyam több szimpla tanfolyamnál. Játékos feladatokon át személyre szabottan ismerkedsz meg az alapokkal, miközben érdekes eszközöket ismersz meg a mély medencében kiépített pályán. Mindemellett rólad készített fotókkal tesszük hatékonyabbá és emlékezetessé az eseményeket.  A tanfolyam során meg fogod tanulni a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszereléseket és búvártechnikákat is.

A minősítés megszerzéséhez 2 úszómedencei merülésen és 4 nyíltvizi  (tengeri vagy tavi) merülésen fogsz részt venni, tapasztalatot és élményt szerezni. Mindeközben az elméleti képzést könyvből, vagy online tanulod meg, saját időbeosztásodnak megfelelően, majd oktató előtt írt teszt zárja ezt a részt.

Lényeg az ÉLMÉNY!

Mennyi időt vesz igénybe?

Az OWD programok teljesítményen alapulnak. Úgy haladsz előre, ahogy be tudod mutatni a tanfolyami készségek hibátlan elsajátítását. Ez lehetővé teszi, hogy a neked megfelelő ütemben haladj, és ideális esetben akár néhány nap alatt, vagy neked megfelelően több hét alatt végezd el a tanfolyamot.

Az egész család számára kitűnő hétvégi program!

Mennyibe kerül?

A tanfolyam ára 63.900.-Ft, amely összeg tartalmazza a medencés merülések és hazai nyílt vízi vizsgamerülések költségeit, a felszerelést (kivéve: maszk, snorkel, uszony) és az elméleti vizsgadíjat.
Az online tananyag/könyv, online 1 éves merülési napló és az online minősítő kártya díja 60 euro.
Ha plasztik kártyát is igényelsz annak ára plusz 20 euro.
Mire lesz szükség?

  • Online tanuláshoz egy kód a búvárbázistól, vagy
  • OWD könyv
  • OWD DVD
  • Merülési napló + matrica

Hová indulhatsz innen tovább?

Amint befejezted a Junior OWD tanfolyamot, folytathatod a kalandokat a Haladó, vagy Specialitás programmal, a víz alatti világ felfedezésének következő lépésével.

Haladó tanfolyam

Stress and Rescue Specialitás

Nitrox Specialitás

Deep Specialitás

Perfect Bouyancy Specialitás

Navigation Specialitás

Sidemount Diving Specialitás

Dry Suit Specialitás

Wreck Specialitás

Extended Range Advanced Nitrox

Extended Range Technical Foundation Specialitás

Amennyiben érdekel a víz alatti világ működése-védelme, akkor az alábbi Specialitás tanfolyamokat ajánljuk figyelmedbe:

Fish Identicication Specialitás

Shark Diving Specialitás

Underwater Naturalist Specialitás

Ecological Diving Specialitás

Coral Reef Ecologist Specialitás

Science of Diving Specialitás

4 választható Specialitás és Stressz and Rescue Specialitás tanfolyam elvégzését követően megkapod a Master Diver minősítő kártyát ami a hobby búvárkodás csúcsát jelenti! De elindulhatsz a hivatásos tanfolyamok felé és lehetsz Divemaster, majd ezt követően Instructor is.

Térj be hozzánk és kezd el a tanfolyamot még ma, hogy hamarosan Te is részese lehess a hazai és külföldi túra résztvevőinek.

Jelentkezem a tanfolyamra/további kérdéseim vannak…

Érdeklődni a +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen lehet.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung finden 2012 | Thanks to günstige Homepage erstellen, Hier geht’s zum Ärzteverzeichnis and Gutscheine kostenlos online