Challenge Day – Kihívás Napja

Szabadtüdőzés, próbamerülés, felszereléses könnyűbúvárkodás

A hétvégeken rendezett Challenge Day (Kihívás Napja) lehetővé teszi számodra, hogy megtapasztald a víz alatti kalandokat, a szabadtüdőzés, a búvárkodás élményét képzett és tapasztalt oktatók felügyelete mellett az Aquaworld medencéjében. Kalandjaid során elsajátítasz bizonyos alapfogalmakat és légzőkészülékes készségeket, sőt esetleg még egy könnyűbúvárkodás kaland irányába is léphetsz.

Miért érdemes kipróbálnod az AQUAWORLDBEN?
Mert megismerkedhetsz sok játékos víz alatti gyakorlatattal és érdekes víz alatti felszerelésekkel (víz alatti vontató, torpedó dobálás, karikákon átúszás, stb.), amelyeket nem minden nap tudsz kipróbálni. Megismered az ABC (maszk, pipa, uszony) és a búvárfelszerelés működési elvét, a víz alatti légzés örömét és a súlytalan lebegést a 4 m-es mély, meleg vizű, kristálytiszta medencében..

Mit kell tenned a kezdéshez?

  • Minimális életkor: 10 év
  • Kitöltött és aláírt nyilatkozatok

Mit fogsz csinálni?
Ha részt veszel egy ilyen programban, felfedezed az izgalmat és a kalandot – a szabadságot és a nyugalmat. Semmi sem hasonlítható a víz alatti lélegzés és lebegés öröméhez. Nincsenek kötelező gyakorlatok! Játékos felszíni gyakorlatok mellett kipróbálhatod, hogyan suhanhatsz az elektromos vontatóval a víz alatti pályákon, átbújhatsz a karikákon, dobálhatod a “súlytalan” torpedókat is. De akár a felszereléses könnyűbúvárkodást is kipróbálhatod most.
Lényeg az ÉLMÉNY!

Mennyi időt vesz igénybe?
Készülj fel arra, hogy még ma kezded a kalandot. Rövid ismertetést követően gyorsan a vízbe mész és készen állhatsz a vízi kalandokra. Az egész foglalkozás nem tart tovább 2-3 óránál. A programok általában vasárnapi napokon vannak, de alkalmanként hétköznap este is jöhetsz, Te határozod meg mikor felel meg neked. Programok mellett lehetőséged van továbbá az Aquaworld csúszdáit kipróbálni vagy akár a pezsgőfürdőben lazítani.

Az egész család számára kitűnő hétvégi program!

Mennyibe kerül?
14.800-Ft, amely esetleg további programokba beszámítható.

Hová indulhatsz innen tovább?
Mihelyt eldöntöd, hogy részt veszel a programon, máris új barátokra, csapattársakra találsz. Ha megtetszett a programunk, szívesen várunk vissza ismét akár elmélyíteni a tudásodat, akár más vízi foglalkozáson szeretnél részt venni. Továbbá kalandjaid során ugyanis esetleg a nemzetközileg minősített Alapfokú Búvártanfolyam (Open Water Diver) bizonyos készségeit is megtanulhatod. Ha te és oktatód úgy döntötök, hogy e készségeket gyakoroljátok, azok beszámíthatók az Open Water Diver minősítésekhez.

Még ma hívd fel oktatódat, hogy többet tudj meg a szabadtüdőzésről, próbamerülésről, vagy a felszereléses könnyűbúvárkodás programról, hazai és külföldi túra (Adria, Egyiptom, Ázsia, Ausztrália, Karib-térség, USA) lehetőségekről.

További információk a Próbamerülésről itt találsz.

További információk az Alapfokú búvártanfolyamról (OWD) itt találsz.

Klubtagságról bővebb információt itt találsz.

Jelentkezem a programra/további kérdéseim vannak…

Érdeklődni a +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen lehet.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Hier geht’s zu den Altbauwohnungen | Thanks to günstige Homepage erstellen, Ärzteverzeichnis and Gutscheincodes