DIVE TEK

Technikai jellegű  foglalkozások hétköznap esténként és minden hétvégén, kezdőknek és haladóknak az AQUAWORLDBEN. (Részleteket lásd alább)

Képzett könnyűbúvároknak:

Próbamerülések speciális eszközökkel, felszerelésekkel:

– DPV (Víz alatti vontató)

– FULL FACE MASK (Teljes arcot beborító maszk)

– NITROX (Légkeverékes búvárkodás)

– DRY (Szárazruha)

– SIDEMOUNT DIVING (Dupla palackos merülés)

– REBREATHER (Újralégző)

Búvárkodás a medencében!

Szeretnénk megismertetni egy olyan világgal, amelyet csak a profi búvárok élhettek át eddig?

Ha szeretnél jobban belemélyedni a búvárkodás rejtelmeibe, és kipróbálni érdekes felszereléseket, akkor itt a remek alkalom. Egy rövid elméleti ismertető után már készen is  állsz a búvárkodás egy másik oldalát felfedezni!

DIVE TEK próbamerülés alkalmával megtanítunk a felszerelések használatára, hogyan szereld össze, hogyan tartsd karban és milyen biztonsági szempontokat kell figyelembe venned.

Rövid ismertető a felszerelésekről:

DPV : ezzel a víz alatti vontatóval szuper gyorsan suhanhatsz a víz alatt, ezzel levegőt és időt spórolhatsz. Olyan területeket is felfedezhetsz, amelyeket máshogyan nem tudnál. Amellett hatalmas élmény száguldani!

FULL FACE MASK : az arcodat teljesen beborítja, ezáltal nem kell a szádban tartanod a csutorát. Megkönnyíti a légzést, mivel szájon és orron egyaránt tudsz levegőt venni, mellesleg még beszélgetni is lehet a másik búvárral (persze, ha neki is ilyen maszkja van).

NITROX : több ideig tudsz búvárkodni, mivel ebben a levegőkeverékben nagyobb a megszokottnál az oxigén aránya, és a merülések végén nem leszel fáradt. Minden technikai merülési forma alapja a Nitrox Specialitás tanfolyam.

DRY : a szárazruha nevéből adódóan szárazan tartja a testet a víz alatt (nem leszel vizes), kiváló a hőtartása, így extrém hideg vízben is lehet vele merülni.

SIDEMOUNT : ezzel a felszereléssel nemcsak hogy több levegőd lesz a víz alatt, de még kétszer hosszabb ideig is tudsz merülni (2 palack van felszerelve a BCD-re)! Sidemount felszerelés kényelmesebb, biztonságosabb és jobb lebegőképességet biztosít. Véleményünk szerint a közeljövőben robbanás szerűen elterjedő eszköz.

REBREATHER : az újralégző által közelebb kerülhetsz a víz alatti élővilág csodáihoz, mivel hangtalan a készülék tehát kiválóan alkalmas a vízalatti fotózáshoz vagy videózáshoz, továbbá jóval több időt merülhetsz és a mélységtől nem függ a levegőfogyasztásod és a Nitrox minden előnyét élvezheted.

Gyere MOST, hogy megtudd, milyen könnyű és szórakoztató is lehet ezen felszerelésekkel merülni!

Foglalkozások választható időpontjai: keddenként 18:00-tól, vasárnaponként 11:45-től, 14:30-tól, 17:00-tól.

Foglalkozások árai: 15.000.-Ft/fő.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Érdeklődni a +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen lehet.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung.name | Thanks to Webdesign Berlin, Ärzteverzeichnis and www.gutscheingirl.de