Siegburg Dive4Life medence és a Düsseldorf Dive & Boat Show

Siegburg városában található búvármedence 20 méter mély, 26 fokos, 18 és 10 méter átmérőjű és több mint három millió liter kristálytiszta vizet tartalmaz. Az újonnan épült fedett Dive4Life búvárközpont Siegburg Köln közelében a legnagyobb létesítmény a maga nemében Európában.

Elsüllyedt város, cápák, kiépített platók teszik változatossá a merülést. Különlegessége a medencének továbbá, hogy az OWD nyíltvízi vizsgamerüléseket lehet végezni és Haladó  és Specialitás tanfolyami merüléseket lehet végrehajtani. Nem búvár kísérők sem unatkoznak, mert a medence térbe is bejöhetnek velünk. A komplexum WC-vel, zuhanyzókkal ellátott és a búvárközpont boltjában üdítőket és egyéb szuveníreket lehet vásárolni.

Düsseldorf Németország legnagyobb nagyvárosi régiója, a Rajna–Ruhr-vidék egyik gazdasági központja. A Düsseldorfi Vásár évről évre számos fontos nemzetközi rendezvénynek ad otthont, többek között a Boat Show-nak. Boat Show a világon egyedülálló kiállítás sorozattal várja látogatóit. A hajózásban és búvárkodásban először itt találkozhatunk a legújabb fejlesztésekkel és újdonságokkal, amelyek meghatározzák a búvár ipart, szóval ez a kiállítás a búvárok ’Mekkája’, ha lehet így fogalmazni. Érdemes elmenni, hiszen bármilyen búvárfelszerelést jelentős kedvezménnyel lehet vásárolni és rengeteg információt lehet begyűjteni. Még egy komplett medencét is felállítanak és akár ki is lehet próbálni az új felszereléseket.

A Boat Show mellett meglátogatjuk Düsseldorf nevezetességeit, valamint a karácsonyi vásár is nagy szám!

A vásárlás szerelmesei a helyeik által csak Kö-nek becézett Königsallee-ét bizonyára azonnal szívükbe zárják majd.  Németország leghíresebb és legdrágább vásárlóutcáján ugyanis nincs olyan márkás üzlet, amit ne találnának meg.

Családosoknak érdemes felkeresni a düsseldorfi vízi állatkertet és a japán kertet is.

Feltétlen kóstoljuk meg a helyi barna söröket, a  „Hannen-t”, vagy a „Schlösser Alt-ot”. Igaz, hogy ezeket csak igen kis adagokban szolgálják fel, két decis poharaknál ne számítsunk nagyobbra, de mindezért kárpótol majd a fahordóban érlelt, bronzszínű nedű finoman kesernyés, erőteljes maláta íze.

Fotókat legutóbbi túráinkról itt találsz.

A túra időpontja: 2014. január 24-26 között (indulás 23-án csütörtökön este kb. 23:00-kor, hazaérkezés 26-án vasárnap este)

A részvételi díj: 68.000.-Ft

A részvételi díj tartalmazza:

– transzfer Budapest-Siegburg-Düsseldorf-Budapest
– 2 éjszaka szállást 3* kategóriájú szállodában
– magyar nyelvű idegenvezetést
– utazást légkondicionált autóbusszal
– belépőjegy a Siegburg medencébe
– belépőjegy a Dive & Boat Show-ra
– palack és ólom a merülésekhez

A részvételi díj nem tartalmazza:
– a programon kívüli városnézéseket
– felszerelés bérlést
– baleset – és utasbiztosítást
– merülésvezetési díjak, ha kell merülésvezető
– esetleges egyéb fel nem tüntetett költségeket

Fakultatív programok:
– alap/haladó/mentő és specialitás tanfolyamok
– városnézés

Minimális csoportlétszám 6 fő.
Indulás szombat hajnalban mikróbusszal a Klub elől, érkezés dél körül a medencéhez majd merülések 4 órán át, közben ebéd.
Ezt követően vacsora, városnézés, elszállásolás a visszafelé vezető úton. Hazaindulás vasárnap reggel 8 órakor, hazaérkezés este 6-7 óra között.

A túrák útvonala rugalmasan változtatható az időjárás vagy az utasok egyéni igénye szerint.

A programok felcserélhetők illetve módosíthatók.

Az árfolyamváltozás függvényében az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az árak tájékoztató jellegűek, bejelentés nélkül megváltoztathatók.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Érdeklődni a +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen lehet.

 

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung online finden | Thanks to Webdesign Berlin, www.meinarzt.info and gutscheingirl.de 2012 hier klicken