Elsősegély tanfolyam

Elsősegély tanfolyam

A CPR (Cardiopulmonary Resuscitation)- Szív-tűdő újraélesztés) segélynyújtói tanfolyam célja, hogy a segélynyújtó elsajátítsa az alapszintű újraélesztés (CPR) korszerű gyakorlati kivitelezését, a különböző egészségügyi vészhelyzetek felismerését, beleértve a keringésmegállás felismerését, a segélyhívást, az eszköz nélküli újraélesztés gyakorlatát (mellkaskompresszió, légútbiztosítás, lélegeztetés). A segélynyújtó ezen felül többek között megtanulja az eszméletlen beteg stabil oldalfektetésének gyakorlatát, és a légutak megtisztítását is..

Minden tanfolyamhoz van otthon tanulós tananyag az elmélet kényelmes elsajátításához, akár könyv, DVD, de 2015-től már online tananyag is rendelkezésre áll!

Miért válaszd az Elsősegély tanfolyamot?
A CPR-segélynyújtói tanfolyam való részvétel ajánlott: 14 éves kor felett mindenkinek. Egészségügyi képzettséggel nem rendelkezők is részt vehetnek a tanfolyamon. A cél az életveszély felismerése és elhárítása.
Szaksegítség a legritkább esetben áll azonnal rendelkezésre, ezért az alapszintű újraélesztés az utca emberének a feladata. Nevével ellentétben célja nem a beteg tényleges újraélesztése, hanem hogy időt nyerjen a beteg számára.

Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot:
Annak, aki szeretne felkészült lenni a legújabb ismeretekből, előírásokból és szeret nyugodtan aludni.
Annak, aki felkészült akar lenni családja, vagy baráti körében bekövetkezett vészhelyzetek kezelésében.
Annak, aki tudja, az idő életet menthet.

Mit kell tenned a kezdéshez?
Minimális életkor: 14 év

Mit fogsz csinálni?
Az Aquanaut Búvárklubnál az Elsősegély tanfolyam több szimpla tanfolyamnál.
A tanfolyam során rengeteg érdekes élményben lesz részed, kiscsoportos foglalkozáson interaktívan sajátítod el a tudást!

Fotókat legutóbbi Elsősegély tanfolyamról itt nézhetsz meg.

Mennyi időt vesz igénybe?

  • A képzés tanteremben kb. 4-6 órát vesz igénybe

Mire lesz szükség?

  • Egy kódra a búvárközponttól az Online tanuláshoz, vagy
  • Tananyag (Könyv, vagy DVD)

Mennyibe kerül?
A tanfolyam ára 28.000.-Ft, amely összeg tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást.
Az online csomag ára 70 euro, amely tartalmazza az online hozzáférést a tananyaghoz (interaktív ellenőrző kérdésekkel és könyvjelzőkkel), online videókhoz és a sikeres vizsgát követően az online minősítő kártyát is. Ha még nem áll rendelkezésre az online tananyag, abban az esetben nyomtatott könyvet kapsz.
Ha plasztik kártyát is igényelsz annak ára plusz 30 euro.

Hová indulhatsz innen tovább?
A tanfolyam elvégzését követően nemzetközi minősítő kártyát igényelhetsz, amelyre szükséged lehet bizonyos munkakörök betöltéséhez, vagy más tanfolyamokon való részvétel miatt. Érdemes elvégezned még az AED (Defibrillátor) tanfolyamot, hiszen ezzel még nagyobb valószínűséggel tudsz segíteni a rászorulóknak!

Jelentkezem a tanfolyamra/további kérdéseim vannak…

Érdeklődni a +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen lehet.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung.name | Thanks to günstige Homepage erstellen, Ärztesuche and gutscheingirl.de 2012 hier klicken