Erlaufsee

A tó:
A tónál 2 helyen tudunk megállni – a haladási irányunkat figyelembe véve – először a tó közepénél, majd a tó végénél. A tó végén közvetlenül a víz mellé tudunk leparkolni, így itt célszerű megállni. Búvárbázis van a közelben, de nem közvetlenül a parton, így ha valakinek felszerelésre van szükségen, annak tovább kell haladnia, hogy elérje a bázist. Egy stégről vagy a stég melletti lépcsőről lehet bemenni a tóba, ahol a stég mellett már majdnem 2 méteres víz fogad minket, ami kristálytiszta (amennyiben nem kavarták fel). A tóban sok csukát és egyéb halfajtákat lehet látni akár rajokban is. Emellett a tó aljzata is igen változatos. A homokos aljzattól a kövesen keresztül sziklafalakkal is találkozhatunk, több 10 méteres bedőlt fatörzsekkel, amik érdekessé teszik a tavat. Természetesen kiépített trepnik is vannak a tóban, egyéb szórakoztató kellékekkel (pl kerti törpék). A tó maximális mélysége 38 méter, így a mélymerülésre is tökéletesen alkalmas.
Megjegyzendő, hogy mivel a tó 827 méteres magasságban fekszik, így minden merülés magassági merülésnek számít, tehát a merüléstervezésnél és a computer beállításnál is figyelembe kell venni.

Útleírás:
Budapestről az M1-esen menjünk Bécs felé. Miután Hegyeshalomnál átléptük a határt, haladjunk tovább az A4-es autópályán Bécs felé, majd nem sokkal Bécs előtt térjünk át az S1-es autópályára, ahonnan Bécset kikerülve térjünk át az A2-es autópályára. Ezen az úton dél felé haladva, mikor az S6-os autópályát kövessük egészen Mürzzuschlag Ost kijáróig, ahol letérünk az autópályáról, és innentől kisebb utakon folytatjuk az utunkat fel a hegyekbe, ahol a környező táj is rabul ejthet minket, sőt utunk során több, mint 1000 méteres magasságban is el fogunk haladni. Először a 23-as úton, majd Terz-nél a 21-esen folytatjuk utunkat Mariazell-ig, ahol a 20-as útra fordulva átmegyünk a városon, majd az Erlaufseestrasse-ra fordulva a tó mellett fogunk elhaladni. Először a strand részt látjuk meg, de a búvárok számára másik két kijelölt parkoló van a tó közepénél, és a másik végén.

Itt találsz fotókat az ide szervezett túráinkról 

Fakultatív programlehetőségek:

– Discover Scuba Diving (próbamerülés)
– vizsgamerülések
– haladó merülések (mély, magassági, …)
– gyakorló és szintentartó merülések
– speciális búvárfelszerelések kipróbálása

A túrák időpontjai:
folyamatosan hétvégenként

Árak:
Az árak az aktuális események függvényében vannak meghatározva.
Részletekért érdeklődj a lenti telefonszámon, vagy email címen.

Jelentkezés: +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Hier geht’s zu den Altbauwohnungen | Thanks to günstige Homepage erstellen, www.meinarzt.info and Gutscheincodes