Felfrissítő merülések

Scuba Review

Alapfokú/Haladó/Specialitás felfrissítő merülések

A Felfrissítő merülések felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlott. Hosszabb kihagyás vagy komolyabb búvártúra előtt is javasolt. Lehetőség van arra, hogy felkészülj az előtted álló nyaralásra, búvártúrára, tökéletesítve tudásodat mely után a várt merüléseket biztonságosan hajtathatod végre. A foglalkozásokon átismételheted a rég elfeledett gyakorlatokat és újra ismerkedhetsz a felszereléseddel, mindezt oktató segítségével.

Miért érdemes részt venned Felfrissítő merülésen?
Neked sem tegnap volt a búvártanfolyamod? Úgy érzed, kissé megkoptak a búvárismereteid? Búvártúrára készülsz, de régen merültél már? Ha a fentiek közül csak egyre is igen a válaszod, úgy feltétlenül gyere el egy ismeret felfrissítő kurzusra. Minden képzett búvár tudja, milyen fontos felfrissíteni és naprakészen tartani a búvártudását, ha egy ideje már nem merült, ismeretlen helyen merül, vagy új felszerelését szeretné kipróbálni.
Véleményünk szerint egy ilyen foglalkozáson való részvétel jelentősen növeli a búvár tudásodat és emeli élménymerülésekre való felkészültségedet, de általában maga a Felfrissítő merülés is nagy élményt ad.

Mit kell tenned a kezdéshez?
Minimális életkor: 10 év
Búvárminősítés
Kitöltött és aláírt Nyilatkozatok

Mit fogsz csinálni?
Ha részt veszel egy Felfrissítő merülésen, akkor nemcsak a rég elfeledett búvártudásod térhet vissza, hanem új tapasztalatokat szerezhetsz, nagyobb tudásra és magabiztosságra fogsz szert tenni. Több éves tapasztalatunk alapján fejlesztettük ki ezt a programot. Mielőtt belevágnánk a merülésbe, azelőtt átvesszük az alap merülési ismereteket, a felszerelés összerakást és a biztonsági eljárásokat, valamint nem árt a kézjeleket is újra átbeszélni. Ezek után már csobbanhatunk is. Amint kényelembe helyeztük magunkat a sekélyben, végigvesszük az alap búvárgyakorlatokat, úgynevezett Check Dive-ot hajtunk végre (maszk ürítés, reduktor ürítés, stb.), begyakoroljuk újra a lebegést és már mehet is a merülés.
Képzettségi szintedtől függően személyre szabjuk a merülést, tudásszintedhez és gyakorlatodhoz mérten.
Legyen szó akár Alapfokú Búvártanfolyamról, Specialitás tanfolyamokról vagy éppen Technikai tanfolyamokról, minden szinten tartunk Felfrissítő merüléseket!
Lényeg az ÉLMÉNY!

Mennyi időt vesz igénybe?
A Felfrissítő merülések medencében és nyílt vízen egyaránt elvégezhetők. A medencés foglalkozásokat hétköznap és hétvégén egyeztetett időpontban az Aquaworld 4 méter mély medencéjében tartjuk. Nyílt vízen pedig az általunk szervezett túrák szinte bármelyikén részt vehetsz Felfrissítő merülés(ek)en. Ha már megfogalmazódott benned, hogy milyen felfrissítést szeretnél végrehajtani, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot hogy megtaláljuk a neked legmegfelelőbb időpontot és helyszínt.

Mennyibe kerül?
Az aktuális helyszín függvényében változhat. Részletekről érdeklődj telefonon vagy emailben.

Hová indulhatsz innen tovább?
A Felfrissítő merülés segít az elfeledett ismeretek felelevenítésében. Ha komolyabban érdekel a búvárkodás rejtelmei, akkor máris úton vagy a Haladó tanfolyam és/vagy Specialitás tanfolyamok felé.

Legnépszerűbb Specialitás tanfolyamaink:
Stress and Rescue Diving Specialitás
EAN Nitrox Diving Specialitás
Deep Diving Specialitás
Perfect Bouyancy Specialitás
Navigation Specialitás
Reactional Sidemount Diving Specialitás
Dry Suit Specialitás
Wreck Specialitás
Digital Underwater Photography Specialitás
Science of Diving Specialitás
Waves, Tides and Currents Specialitás
Search and Recovery Specialitás
Night Diving Specialitás
Boat Diving Specialitás
Ice Diving Specialitás
Multilevel and Computer Specialitás
Semiclosed Rebreather Diving Specialitás
DPV Diving Specialitás
Altitude Diving Specialitás
Equipment Techniques Specialitás

Technikai tanfolyamaink:
Extended Range Advanced Nitrox
Extended Range Technical Foundation Specialitás
Extended Range Advanced Wreck Specialitás
Extended Range Advanced Cavern Specialitás

Amennyiben érdekel a víz alatti világ működése-védelme, akkor az alábbi Specialitás tanfolyamokat ajánljuk figyelmedbe:
Fish Identicication Specialitás
Shark Diving Specialitás
Underwater Naturalist Specialitás
Ecological Diving Specialitás
Coral Reef Ecologist Specialitás

4 választható Specialitás és Stressz and Rescue Specialitás tanfolyam elvégzését követően megkapod a Master Diver minősítő kártyát ami a hobby búvárkodás csúcsát jelenti! De elindulhatsz a hivatásos tanfolyamok felé és lehetsz Divemaster, majd ezt követően Instructor is.

Térj be hozzánk és kezd el a tanfolyamot még ma, hogy hamarosan Te is részese lehess a hazai és külföldi túra résztvevőinek.

Jelentkezem a tanfolyamra/további kérdéseim vannak…

Érdeklődni a +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen lehet.

Powered by WordPress | Theme Designed by: www.altbauwohnung.name | Thanks to Webdesign Berlin, Hier geht’s zum Ärzteverzeichnis and Gutscheine kostenlos online