Bemutatkozás

Ha szeretnél tartozni valahová, velünk biztosan jól fogod érezni magad. 

Az Aquanaut Búvárklub tagjának lenni nagyszerű dolog. Rengeteg rendezvény, merülés, túra és egyéb program vár rád, hiszen ez a több mint 20 éve működő klub szervezi az országban a legtöbb eseményt! Itt biztosan társakat, kalandokat, vagy éppen nyugalmat találsz, annak megfelelően ami téged érdekel! Legyél bár budapesti, vagy vidéki, élhetsz külföldön, mi szívesen látunk a klubban!

Pénteken esténként kb, havi egy alkalommal szervezünk klub estet, ahová szívesen látunk minden érdeklődőt!

Ezeken a klub esteken, élménybeszámolókat, túrák előtti eligazítást, vagy éppen új felszerelésről bemutatót, mikulás estet tartunk.

Fotókat előző klubestekről itt találsz.

Hogyan lehetek az Aquanaut Búvárklub tagja? 

Sokan azt gondolják, hogy a klubtagság csak arról szól, hogy kapjanak valamit, de adni is kell. Barátságot, segítséget ha szükség van rá, jó szót, emberséget. Egyszerű feltételek vannak: légy normális, segítőkész és lehetőleg aktív, ha el lehet mondani valakinek mennyire érezted jól magad velünk. Ne légy negatív, ha problémád van törekedj a megoldásra.

Ez egy csapat, ahol Te is szeretnéd magad jól érezni, és mindenki más is ugyanezt akarja. Nem feltétlenül fog persze mindenki mindig egyetérteni, de törekedni mindenképp kell rá! Ettől működik a Klub.

Általában a tagokat hívjuk először, ha különleges, felderítő túrákra invitálunk, vagy számunkra is érdekes dologgal találkozunk, különleges programot szervezünk.

Örömmel vesszük, ha a Klub működését számodra esetleg nem hiányzó eszközzel vagy más formában támogatod. Felajánlásokat egyéb támogatók (cégek, társadalmi szervezetek, magánszemélyek) részéről tanfolyamokkal, túrákkal, felszereléssel honoráljuk.

Érdeklődni a +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen lehet.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung.name | Thanks to Web Agentur Berlin, Hier geht’s zum Ärzteverzeichnis and Hier geht’s zu den Gutscheinen