Komodo

Komodo nem csak a sárkánygyíkok szigete! A varázslatosan szép szigetvilág emlékeztet a Jurassic Park című film jeleneteire, a víz alatt pedig két teljesen különböző tengeri környezetet találunk itt.

Az északi területen felfedezhetjük a tiszta, meleg vízi Banda tengeri áramlatokat, a meleg tengerekre jellemző élővilággal és kemény korallokkal. A déli részen az indiai óceán felől érkező hidegebb áramlatokban találkozhatunk Whale sharkkal (óriás cápa), mantával, Mola-Mola-val is!

613

A víz tisztasága nem mindennapi, elérheti az 50 métert! Merülhetünk kanyonokban és falaknál, az éjszakai merüléseken olyan színekkel találkozunk melyek eddig ismeretlenek voltak számunkra! Bejárjuk hajóval a szigetvilágot és felfedezzük ezt a számunkra oly vadregényes világot!

3 éjszaka és néhány nap merülésekkel valamint kirándulásokkal , pihenéssel töltjük az időt.

Fotókat legutóbbi túráinkról itt találsz.

Komodo szigetre szervezett túrán kiemelt figyelmet fordítunk a korallok vizsgálatára, az e célra létrehozott Protect The Underwater World programot a rendkívüli korall gazdagságra tekintettel talán itt lehet leginkább alkalmazni . Érdemes tehát jól megtanulni fotózni, és lebegni annak, aki ide szeretne jönni!

Árak:

Komodó (3 éjszaka) – Ára 4*-os bungalowban 4-6 hajós és parti merüléssel, teljes ellátással, légi, vízi és szárazföldi transferekkel kb. 420.-Euro

A túrák Kuala Lumpurból vagy Bali szigetéről indulnak és érkeznek, ide kell intézni a repülőjegyeket, innen megyünk az általad meghatározott úti célhoz/célokhoz.

A túra árakhoz a Budapest-Kuala Lumpur/Budapest-Bali repülőjegy ára és az illetékek, valamint a vízum díjak jönnek hozzá, (ez kb. 200.000-260.000-Ft) melyet szintén intézzük kérésedre!

5

Fakultatív programlehetőségek:
– bevásárlás
– barlangi túra, rizsföld túra, vulkán túra
– masszázs
– strandolás, pihenés a parton
– búvárkodás
– miniszafari (3-4 éjszaka) Balira/Gili szigetekre/Lembonganra
– és rengeteg egyéb program

A túrák időpontjai:
2016. október 23 – december 22 között

A túra minimum létszáma 5 fő.

Az árak tájékoztató jellegűek, bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Helyfoglalás: +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung | Thanks to Web Agentur Berlin, Hier geht’s zum Ärzteverzeichnis and Gutscheine kostenlos online