Környezetvédelmi tanfolyamok

 

Ecological Diving

(Ökológiai Búvárkodás Specialitás tanfolyam)
Ez a minősítés a legelismertebb Specialitások közé tartozik, előfeltételekhez kötött és amennyiben ezt megszerzed, úgy bizonyítod, hogy a környezetvédelemben komoly szerepet vállalsz. Mindazoknak ajánljuk akik már jól tudnak lebegni, részt vettek valamilyen környezet megóvó programban és tovább szeretnének lépni. Illetve mindazoknak akik még nem rendelkeznek ezekkel a feltételekkel,de most el akarják kezdeni… Bővebben.

Fish Identification

(Halfelismerés Specialitás tanfolyam)
“Melyik is volt az a hal?” – gyakorta tesszük fel ezt a kérdést a merüléseket követően. Ha szeretnéd tudni, hogy melyik hallal is találkoztál a víz alatt és szívesen dicsekednél a tudásoddal, akkor a Fish Identification Specialitás tanfolyamot neked találták ki!…Bővebben.

Shark Diving

(Cápás Búvárkodás Specialitás tanfolyam)
Biztosan láttál már olyan cápás filmeket, ahol rémisztő és vérengző állatként mutatták be őket. De valójában nem olyan lények, amelyeket egyes amerikai filmekben láttad. Az emberiséget mindig is érdekelte a cápák világa. Ez a Specialitás segít elkülöníteni a valóságot a valótlan állításoktól, rémhírektől, valamint megtanít alapvető igazságokat ezen lenyűgöző teremtményekről. A Shark Diving program egy tökéletes “téli” specialitás, mivel nincs merüléshez kötve…Bővebben.

Underwater Naturalist

(Víz Alatti Természetbúvár Specialitás tanfolyam)
Definíció szerint a „naturalista” (természetbúvár) olyan valaki, aki járatos a természet vízi világában az „víz alatti természetbúvár.” Bizonyos fokig már most is természetbúvár vagy, akár tudod ezt magadról, akár nem. Gondolj csak a saját búvár gyakorlatodra. Akár néhány merüléssel rendelkezel, akár több százzal, akár édes vízben merültél, akár sós vízben, megismerkedhettél vízi élőlényekkel és jellemzőikkel. Még ha nem is tudod a nevüket, tudod, hogyan viselkednek, vagy hová tartoznak, tehát felismered, hogy hol várhatók…Bővebben.

Coral Reef Ecologist

(Korallzátony Ökológus Specialitás tanfolyam)
Mindenki szeret tiszta, meleg vizű korallzátonyon búvárkodni vagy szabadtüdőzni, ahol hemzseg az élet, rengeteg halacska és más élőlény is előfordul, melyekről laikusként keveset tudunk. A Coral Reef Ecologist Specialitás program segít értékelni az élőhelyek komplexitását, változatosságát és megtanít, megőrizni ezen élő rendszereket…Bővebben.

Science of Diving

(Búvárkodás Tudománya Specialitás tanfolyam)
A Science of Diving program egy tökéletes “téli” specialitás, mivel nincs merüléshez kötve. Ha többet akarsz tudni a búvárkodás elméletéről, fizikájáról, fiziológiájáról, dekompressziós eljárásokról, víz alatti környezetről és a felszerelésekről, esetleg hivatásos búvár szeretnél lenni, a Science of Diving program amire szükséged van…Bővebben.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung online finden | Thanks to professionelle Website erstellen, Hier geht’s zum Ärzteverzeichnis and www.gutscheingirl.de