Losinj fakultatív programok

Az elmúlt években a búvárkodás mellet az eddigieknél is sokkal nagyobb figyelmet szentelünk a kísérő programoknak! Ezt azért tesszük, mert sokan jönnek hozzánk kísérőkkel és hát a búvárok sem “csak” búvárkodni akarnak. Itt találsz fotókat az általunk Adriára szervezett programokról.
Várunk téged is egy kellemes hétvégére, vagy akár egész hetes nyaralásra Mali Losinj szigetre!

RÉSZLETES PROGRAMLEÍRÁS:

Általában csütörtökön este indulunk az adriára, ami azonban nem azt jelenti, hogy a hét többi részében nem szervezünk programokat. De a tapasztalat azt mutatja, hogy a többség csütörtökön este érkezik meg, így pénteken már kipihenten kezdhetünk a nyaraló programoknak.
Amennyiben az itt leírtaktól eltérő igényed van, kérünk keress minket bizalommal, 20 éves helyismerettel, kapcsolatrendszerünkkel és tapasztalatunkkal a hátunk mögött minden bizonnyal megoldunk mindent, amire szükséged lehet.

CSÜTÖRTÖK
Leutazás egyénileg vagy csoportosan.
Az utazás kb 600 km, amely kényelmesen kb. 7 órát vesz igénybe.

PÉNTEK
Kb. 10:00-15:00
Nagy hajós kirándulás Susak szigetére, ahol egy valódi vadregényes szigetet deríthetünk fel. A szigeten fellelhető város télen, nyáron lakott, de a téli viharos időben napokig el van zárva a külvilágtól. A nagyon sekély homokos tengerpart kiválóan alkalmas a pancsolásra! Ebéd és italok a hajón! (A napozáshoz és fürdéshez szükséges holmikról mindenki maga gondoskodik.)
Program lehetőségek:
– búvárkodás
– snorkelezés
– városnézés-kocsmázás
– strandolás
– vízisí
– banán (fakultatív)
– sziklaugrás (fakultatív)
– speedboat

Kb. 19:00-22:30
Látogatás a Balvanida Farmra. Hangulatos esti kirándulás egy csak hajóval megközelíthető horvát családi étterembe. A mintegy 20 percnyi hajóútra lévő farmon elfogyasztott vacsora és a csillagos égbolt alatti hajókázás az egyik fénypontja adriai nyaralásunknak!
Itt az alábbi menüből érdemes választani:
– a világ legjobb birkasültje
– vegetáriánus tál
– hal
– helyi horvát sültek (csevapcsicsa, stb.)

SZOMBAT
Kb. 10:00-18:00
Fakultatív egész napos kirándulás Cres szigetre. A sziget általunk meglátogatott része természetvédelmi terület, ahol igen ritka, Európában már csak itt élő fakókeselyűket láthatunk. A tengeröböl, ahol táborozni fogunk csodálatosan tiszta vizű, strandolásra és piknikezésre egyaránt alkalmas. Szendvicseket és üdítőitalokat a parton fogyasztjuk el. A búvárok parti merüléseket hajthatnak végre, míg a többiek a gyors hajóval meglátogatjuk a természetvédelmi terület félelmetes magasságú sziklafalakkal kerített öbleit. (A napozáshoz és fürdéshez szükséges holmikról mindenki maga gondoskodik.)
Fakultatív programlehetőségek:
– búvárkodás
– strandolás
– vízisí, wake board
– banán
– sziklaugrás
– szabadtüdős merülés
– speedboat-tal a Delfinbarlanghoz
– fakókeselyű-les

Kb. 20:00-22:30
Vacsora Veli Losinjban egy hangulatos tengerparti étteremben. Vacsora előre rendelt menü szerint.
általában minden alkalommal máshol eszünk, de ebben a városkában annyira kellemes a környezet, hogy gyakran ide jövünk vissza ismét vacsizni!

VASÁRNAP
Délutánig szabad program és kb. 15:00-kor hazaindulás

A hétvégi program beosztása lehetővé teszi a pihenést és korlátozott időkeretben egyéb fakultatív programok igénybevételét!

Programon kívüli vízi sport lehetőségek (fakultatív, előzetes igénybejelentés alapján) egyéni költségviselés és felelősség mellett!!

Fakultatív programlehetőségek:
– búvárkodás (Alapfokú/Haladó/Specialitás vizsgák)
– egész napos kirándulások hajóval, ellátással
– városnézés (Akvárium, Tengerészeti Múzeum…)
– nyaraló programok: Strandolás, szigetlátogatás, delfin rezervátum, vacsora a “Farm”-on…
– könnyűbúvár tanfolyamok, próbamerülések
– szabadtüdős búvárkodás
– esti vacsora helyi specialitásokkal
– vízi sportok (vízisí, wakeboard, fánk, banán, parasailing…)

A programok lebonyolítása, különösen a hajókirándulás, strandolás, az időjárás függvénye! Viharos idő esetén a vízi programok lebonyolítása nem ajánlott. A jó időt sajnos nem tudjuk garantálni! Amennyiben a tengeri időjárás nem engedi meg a távolabbi úti célok elérését, úgy alternatív programként más úti célokat látogatunk meg! Extrém rossz idő esetén városnézés, delfinpark, activity, fagyizás stb.

Az árak tájékoztató jellegűek, bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

A túra minimum létszáma 4 fő.

Helyfoglalás: +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung.name | Thanks to günstige Homepage erstellen, www.meinarzt.info and Gutscheincodes