Mexikó

Los Cabos (4 nap)

A Baja-félsziget déli csúcsán található Los Cabos, amely Mexikó üdülő Mekkája megáldva tökéletes éghajlattal és természeti adottságokkal. Egész évben a hőmérséklet 28-30 fok körül mozog. „Cabo” ismert fehér homokos tengerpartjairól, világszínvonalú búvár merülő helyeiről, kellemes szörf és más vízi sport paradicsomjáról, amelyek vonzzák a pihenni vágyó aktív kikapcsolódást kereső utazókat a világ minden tájáról.

Los Cabos együttesen két festői város nevére utal: Cabo San Lucas – déli csücskénél és a San José del Cabo – húsz mérföldre északkelet felé. E két várost egy üdülőhely folyosó választja el, amely mentén fényűző világszínvonalú szállodák, éttermek és bárok sorakoznak. Cabo San Lucas ismert fehér homokos strandjairól és itt található a világban egyedinek számító óriási természetes kő képződmény “El Arco”. A szerelmesek kéz a kézben sétálgathatnak a csodás naplementében a „Playa Del Amor” – „Szerelmesek Beach”-én. Éjszakai élete nyüzsgő, a város tele van kiváló éttermekkel és éjszakai klubokkal. Érdemes itt tölteni pár napot a mexikói paradicsomban!

Egy másik indok, hogy Los Cabos-ba gyere a Cabo delfin program. A Cabo delfinek egyike annak a néhány delfin és tengeri emlős képzési központnak a világon, mely a palackorrú delfinekkel együtt úszás élményét nyújtja az embereknek. Lehetőség van együtt úszni, barátkozni és kommunikálni ezekkel a bájos teremtményekkel.

Los Cabosba Las Vegasból fogunk átmenni magánrepülővel.

Fakultatív programok:
– beach-elés, snorkeling
– ökotúra a városban és a hegyekben
– horgászat
– kerékpározás
– lovaglás
– hegymászás
– quad túra
– bevásárlás
– gyógyfürdőzés
– vízi sportok: vízisí, wake-board, jet ski…

Beutazási feltételek: 
Jelenleg, az Amerikai Egyesült Államokba utazóknak elektronikus chipet tartalmazó érvényes magyar útlevéllel kell rendelkeznie. A vízummentes utazás szempontjából lényegtelen, hogy ez a chip tartalmaz-e ujjlenyomatot. A régi kék útlevéllel csak érvényes vízummal rendelkezők utazhatnak. Aktuális beutazási feltételekért érdeklődj a lenti elérhetőségeken.

A túra időpontja: 2016. ősz

A részvételi díj: 450.000.-Ft

A részvételi díj tartalmazza:
– repülőjegy és repülőtéri illeték
– 3 éjszaka szállást 4* kategóriájú szállodában (kívánság esetén magasabb kategóriájú szállodában való elhelyezés felár felszámítása ellenében)
– magyar nyelvű idegenvezetést

Külön fizetendő: 
– baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás;
– fakultatív útlemondási biztosítás (5%);
– USA vízumdíj (131 USD)
– fakultatív programok

Minimális csoportlétszám 8 fő

Mivel mi leginkább kis csoportoknak (max.15 fő) szervezünk utakat, ezért az amerikai vállalatokkal ellentétben túráink személyes, minőségi élményt nyújtanak.

E programokat 15 év tapasztalata alapján állítottuk össze, és garantáljuk, hogy jól fogja érezni magát!

A túrák útvonala rugalmasan változtatható az időjárás vagy az utasok egyéni igénye szerint.

A programok felcserélhetők illetve módosíthatók.

Az árfolyamváltozás függvényében az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az árak tájékoztató jellegűek, bejelentés nélkül megváltoztathatók.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Érdeklődni a +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen lehet.

Powered by WordPress | Theme Designed by: www.altbauwohnung.name | Thanks to günstige Homepage erstellen, Hier geht’s zum Ärzteverzeichnis and Gutscheine kostenlos online