Ocean Reef Neptune Space G. full face maszk

A Neptune Space G.divers Integrált búvármaszk 2 méretben és 4 színben kapható (smaragdzöld, kobaltkék, fehér és pink). Hozzá tartozik egy integrált kiegyensúlyozott 2. lépcső regulátor és egy alacsony nyomású tömlő. A kiváló minőségű szilikongumiból készült szabadalmaztatott („bellows” / harmónikás) arc-szigetelés rugós profillal és nagy szigetelőfelülettel rendelkezik, ami duplája a hagyományos maszkok méretének (30-45 mm). Ennek következtében nagyon kényelmes viselet és jó a tartása. Ez a „rugós” hatás a dupla „S” rész és a belső tartóbordák kombinációjának köszönhető, ami lehetővé teszi, hogy a G. divers Integrated Diving Mask kényelmesen „lebegjen” az arcon. A fejhám közvetlenül az arclemezhez csatlakozik, így a nyomás egyenletesen oszlik el a maszkperem mentén. Mivel a fejhám hat pántja nem túl nyúlékony, a helyén tartja a maszkot. Az egyes pántok (gumi) végei szélesebbek, hogy könnyebb legyen megfogni neoprén kesztyűben. Az FRB II (fast rotating buckle) lehetővé teszi a maszk gyors fel- és levételét. A különleges tömítés és pántkialakítás OCEAN REEF szabadalom.

TULAJDONSÁGOK

G.DIVERS KILÉGZŐ RENDSZER

  • A Neptune Space levegőcirkulációs rendszer egyedülálló, s úgy tervezték, hogy meggátolja a párásodást, csökkentse a CO és CO2 felhalmozódását. A szilikon orr-száj-zseb 2 egyirányú szeleppel van ellátva, amin keresztül a levegő belégzése történik. A kilélegzett levegőt egy szelep az orr-száj-zseb alá vezeti. Ez korlátozza a (a CO2-t nagy arányban tartalmazó) elhasznált levegő összekeveredését a regulátorból belégzett friss levegővel, így fokozva a merülés biztonságát, s csökkentve a felgyűlt káros gázok belégzésének veszélyét.

A LEGHATÉKONYABB LÉGZÉS

  • A Neptune Space G.divers ellátható egy felszíni levegő szeleppel (surface air valve/SAV), aminek segítségével a búvár a felszínen tartózkodva a környezet levegőjét tudja belélegezni. A „SAV” könnyen ráilleszthető az oktopusz SAV portjára. Minden SAV-hoz 4 színű szilikon gyűrű tartozik, hogy azonos lehessen a maszk színével. A G. divers SAV/oktopusz port igen megkönnyíti a Felszíni levegő szelep vagy az oktopusz adapter csatlakoztatását.

KÉNYELEM ÉS KÖNNYŰ HASZNÁLAT

  • A kiegyenlítés problémát jelent néhány búvár számára. A G.divers integrált búvármaszk szabadalmaztatott OCEAN REEF 3-D kiegyenlítő rendszere leegyszerűsíti ezt a kérdést. A rendszer egy mozgatható lemezből és 2 excentrikus blokkból áll (ezek a blokkok az orrcimpához közelítenek a lemez felső részének megnyomásakor). A maszk felvétele előtt a blokkok föl-le mozgathatóak a búvár orrhosszának megfelelően. A 3-D kiegyenlítő rendszer beállítható szélesebb és keskenyebb orrokhoz is (3, 6, 10 és 14 mm-re hosszabbítható kérésre), s így bármilyen orrforma esetén beállítható a blokkok és az orr közötti távolság. A 3-D kiegyenlítő rendszer sokkal kényelmesebbé teszi a merülést, valamint megakadályozza a merülés alatti esetleges zavaró nyomást.

LÁSS TISZTÁN

  • A maszkba beszivárgó víz könnyen eltávolítható kilégzéssel, vagy a második lépcsőn lévő ürítő gomb megnyomásával. A hagyományos maszkok esetén gyakran fellépő maszk-összenyomódás nem fordulhat elő a G.divers integrált búvármaszk esetén, mivel a maszkon belüli nyomás azonos a maszkon kívüli nyomással. A regulátorból bejutó száraz levegő páramentesíti a G. divers integrált búvármaszkot.

Méretek: SM, ML

Választható színek: smaragdzöld, kobaltkék, fehér és pink

Ára: 186.790.-Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról érdeklődj.

Információ kérés, rendelés leadása

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung finden 2012 | Thanks to Web Agentur Berlin, Ärzteverzeichnis and Gutscheincodes