Próbamerülés

Próbamerülés, felszereléses könnyűbúvárkodás

A hétvégeken rendezett programok lehetővé teszik számodra, hogy megtapasztald a búvárkodás élményét oktató felügyelete mellett úszómedencében. Kalandjaid során elsajátítasz bizonyos alapfogalmakat és légzőkészülékes készségeket, sőt esetleg még egy nyíltvízi kaland irányába is léphetsz.

Miért érdemes kipróbálnod az AQUAWORLDBEN?
Mert megismerheted azt a sportot, melyet oly sokáig csak a kiválasztottak sportjának tartottak, megismered a búvárfelszerelés működési elvét, a víz alatti légzés örömét és a súlytalan lebegést a 4 m-es mély, meleg vizű, kristálytiszta medencében..

Mit kell tenned a kezdéshez?

  • Minimális életkor: 8 év
  • Kitöltött és aláírt Nyilatkozat

Mit fogsz csinálni?
Ha részt veszel egy ilyen programban, felfedezed az izgalmat és a kalandot – a szabadságot és a nyugalmat. Semmi sem hasonlítható a víz alatti lélegzés és lebegés öröméhez. Csak a búvárok ismerik ezt az érzést! Nincsenek kötelező gyakorlatok! Kipróbálhatod, hogyan suhanhatsz a víz alatt a víz alatti vontatóval, átbújhatsz a karikákon… Felszerelést mi biztosítjuk.
Lényeg az ÉLMÉNY!

Mennyi időt vesz igénybe?
Készülj fel arra, hogy még ma merülsz. Rövid felszerelés ismertetést követően gyorsan a vízbe mész és készen állhatsz a légzőkészülékes kalandokra. Az egész foglalkozás nem tart tovább 2 óránál. Búvárkodás mellett lehetőséged van továbbá az Aquaworld csúszdáit kipróbálni vagy akár a pezsgőfürdőben lazítani.

Az egész család számára kitűnő hétvégi program!

Mennyibe kerül?
12.500-Ft, amely esetleg beszámítható egy alapfokú búvártanfolyam árába.

Hová indulhatsz innen tovább?
Mihelyt eldöntöd, hogy részt veszel a programon, máris úton vagy egy nemzetközileg elismert minősítés felé, kalandjaid során ugyanis esetleg az Open Water Diver (Alapfokú Nyíltvizi Búvár) tanfolyam bizonyos készségeit is megtanulod. Ha te és oktatód úgy döntötök, hogy e készségeket gyakoroljátok, azok beszámíthatók az Open Water Diver minősítésekhez. Még ma hívd fel oktatódat, hogy többet tudj meg a Próbamerülésről, vagy az Open Water Diver programról, hazai és külföldi túra (Adria, Egyiptom, Ázsia, USA) lehetőségekről.

 

 

 

 

További információk az Alapfokú (OWD) tanfolyamról itt találsz.

Jelentkezem a tanfolyamra/további kérdéseim vannak…

Érdeklődni a +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen lehet.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung finden 2012 | Thanks to professionelle Website erstellen, www.meinarzt.info and Gutscheincodes