Tanah Lot templom túra tradicionális balinéz vacsorával

Fél napos program

Start 14:00 – Vége 20:00

Ár: 65 $

A NAP 1. PROGRAMJA:

Taman Ayun Templom

Ezt a templomot Mengwi fejedelme, I. Gusti Agung Anom alapította a 17. században. A templom gyönyörűen faragott ajtói és a remekbe szabott kegyhely tepmlom tornyai látványos emlékeket idéznek a múlt századokból. A sáncárkok övezte kis mesterséges tó közepén elhelyezkedő kert maga a csoda !

A NAP 2. PROGRAMJA:

Tanah Lot Temple

A sziklára épített templom apálykor gyalog is megközelíthető, de dagálykor a sziklára épült szentély valóban úgy néz ki, mintha a vízen úszna. A szentélybe csak hinduk léphetnek be, de magára a sziklára apálykor fel lehet menni. Rengeteg túrista látogatja a templomot, valóban csodaszép a hely, a környezetében lévő sziklákról nagyon jó fotókat tudunk készíteni. Különösen naplementekor érdemes idejönni!

A NAP 3. PROGRAMJA:

Tradicionális balinéz vacsora

Egy pici balinéz faluba látogatunk el, hogy megismerjük milyen is az igazi balinézek élete. A pár család által lakott faluban rövid sétával felfedezzük a helyi látványosságokat, majd egy nagyon barátságos család házába látogatunk. Itt beöltözünk a helyi népviseletbe (nagyon érdekes fotókat tudunk magunkról haza küldeni! :), és egy tradicionális vacsorát fogyasztunk el, miközben a családi zenekar helyi muzsikát játszik.

Kiemelkedő látványosságban lesz részünk amikor a család fiatalabb és idősebb nőtagjai különféle táncokat mutatnak be nekünk.

A programdíj tartalmazza:
– magyar nyelvű idegenvezetés
– transzfer
– hűtött üdítők
– balinéz vacsora
– WIFI
– belépők

Professzionális Bali túravezetőnk a programokon a legjobb személyes szolgáltatást nyújtja, kényelmes, privát légkondicionált autóban utazunk, így az aktuális kívánságok függvényében tudunk módosítani a programban, amennyiben ezt a lehetőségek megengedik.

Az árak tájékoztató jellegűek, bejelentés nélkül megváltoztathatók.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Helyfoglalás: +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen.

Powered by WordPress | Theme Designed by: Altbauwohnung | Thanks to Webdesign Berlin, Hier geht’s zum Ärzteverzeichnis and kostenlose Gutscheincodes