Ulun Danu templom túra Munduk vízeséssel

1 napos program

Start 08:30 – Vége 18:00

Ár: 65 $

A NAP 1. PROGRAMJA:

Ulun Danu Temple – Beratan Bedugul Lake

A Beratan tó partján, csodálatos hegyvidéki környezetben helyezkedik el a híres úszó templom. Bali híres templomai közül talán a leglátványosabb (A Tanah Lot templom mellett!), kellemes klímája miatt sok turista fordul meg itt. A kényelmes légkondis autónkból kiszállva némi  időt töltünk el itt, és egy nagyon finom svéd asztalos ebédet fogyasztunk el. Ha marad idő, megnézzük az itteni kis állatparkot is!

A NAP 2. PROGRAMJA:

Óriás kígyó és denevér!

Egy röpke út közbeni megállón a hegyoldalban megcsodáljuk a kilátást, miközben az állatbarátok fényképezkedhetnek óriás denevérrel, egy roppant aranyos cibetmacskával, óriásgyíkokkal, a még bátrabbak pedig nyakukba vehetnek egy óriáskígyót!

Számunkra nagy élmény volt mindkettő!


A NAP 3. PROGRAMJA:

Bedugul Fruit Market

Sok-sok  piacon jártunk már Balin, de egyértelműen ez a piac az, ahol érdemes kóstolgatni. Nagyon tisztán és látványosan tálalják a különlegesnél különlegesebb – számunkra ismeretlen – trópusi gyümölcsöket.  A helyi lakosok minden gyümölcsöt és zöldséget Bedulul körüli földeken termelnek, azok frissek és üdék! Ráadásul nagyon kedvesen kínálgatnak bennünket. A „Dragon” gyümölcsöt meg kell kóstolni!

És mi itt vettük egy nagyon funny embertől az “Örök garanciás” Breitling órákat!

A NAP 4. PROGRAMJA:

Munduk Waterfall

Utunk folytatása a Munduki vízesés, ami 200 méter magasból zúdul alá, és szerencsére az ipari turizmus még nem vetett szemet rá. Miközben leereszkedünk a vízesés tövéhez, mindenfelé a környező kávé-, kakaó- és szegfűszeg-ültetvények látványában legeltethetjük szemünket. Aki szeretné lemosni magáról a túra fáradalmait, az azonnal becsobbanhat a vízesés alá, és lehűtheti magát a friss zuhatagban.

A NAP 5. PROGRAMJA:

Pupuan – Big Rice Field

Pupuan a nyugati részén található Balinak, Denpasar felé ezen az úton egy kevésbé forgalmas részét fedezhetjük fel a szigetnek, csodálatos, szemet gyönyörködtető tájon autózunk, miközben óriási rizsteraszok suhannak el mellettünk. A barátságos helyi gazdák mindenhol szívesen fogadnak bennünket, és egy rövid megállóra mindenképp érdemes időt szánni.

A programdíj tartalmazza:
– magyar nyelvű idegenvezetés
– transzfer
– hűtött üdítők
– ebéd
– WIFI
– belépők

Professzionális Bali túravezetőnk a programokon a legjobb személyes szolgáltatást nyújtja, kényelmes, privát légkondicionált autóban utazunk, így az aktuális kívánságok függvényében tudunk módosítani a programban, amennyiben ezt a lehetőségek megengedik.

Az árak tájékoztató jellegűek, bejelentés nélkül megváltoztathatók.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Helyfoglalás: +36-30-946-7282-es telefonszámon, vagy az info@aquanaut.hu email címen.

Powered by WordPress | Theme Designed by: www.altbauwohnung.name | Thanks to Webdesign Berlin, Ärztesuche and Hier geht’s zu den Gutscheinen